Редактор: e-mail: кадър Veritasium, YouTube Основателят на Microsoft и един от най -богатите хора в

...
Редактор: e-mail: кадър Veritasium, YouTube Основателят на Microsoft и един от най -богатите хора в
Коментари Харесай

Бил Гейтс: Единственото решение за пандемията е фабрики, които да правят ваксини за целия свят за 100 дни

Редактор: 

e-mail: 

кадър Veritasium, YouTube 

Основателят на Microsoft и един от най -богатите хора в света - Бил Гейтс, счита, че напъните, положени в света за подготовка за нова пандемия, са незадоволителни и това е обезпокоително. Това той заяви в изявление за The Wall Street Journal.

" Малко съм угрижен, че фокусът върху подготовката за възможна нова пандемия е по -нисък, в сравнение с чаках ", каза Гейтс.

Според него тази подготвеност би трябвало да включва способността да се сътвори ваксина в границите на 100 дни и да се създаде лекарство в границите на идващите 100 дни в размери, които дават отговор на международната потребност. 

За да стане това, сподели Гейтс, би трябвало да се влагат повече пари както в развиването на националните здравни системи, по този начин и в производството на ваксини.

" Единственото същинско решение на този проблем е да има заводи, които могат да вършат ваксини за целия свят за 100 дни. И това е изпълнимо ", заяви създателят на Microsoft.

Милиардерът назова набора от ограничения за обезпечаване на подготвеност за пандемия на обща стойност към 65 милиарда $, показан от американските управляващи, стъпка в вярната посока, само че акцентира нуждата от тяхното действително финансиране, написа life.ru. 

Той също по този начин означи, че е значимо да се преодолеят неравенствата в достъпа до ваксини сред страни с разнообразни равнища на приходи.

Превод: " Петел "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР